Stage

Gezelligheid en openheid. Altijd zijn hier nieuwe mensen die iets willen ontwikkelen, ontdekken en meewerken om kunstzinnige projecten midden in de wereld te krijgen. Deze projecten krijgen dan een zo’n maximaal mogelijke exposure.

Zelfstandig onderzoek
Stagelopen is een geweldige manier om, wat je tijdens je studie geleerd hebt in de praktijk te brengen. Dit kan op vele manieren: Een maandenlange meeloopstage of even kort snuffelen, alles kan. De meeste studies besluiten met een afstudeerstage. Een periode waarin jij zelfstandig onderzoek doet bij degene bij wie je de stage doet.

Wil jij meedoen?
Ook jij kunt meewerken aan exposities, manifestaties en optredens welke hier worden ontwikkeld. Ontwikkel jouw eigen project, werk mee aan bestaande en doorlopende projecten en bovenal geniet van de dynamiek binnen de groep. Wil jij meedoen? Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal voor mogelijkheden zijn? Neem gerust eens contact op!

Stagelopen bij Global Art Company
De Global Art Company is een plek waar iedereen zijn creatieve talenten kan ontdekken op het gebied van nieuwe media, kunst en muziek. Er is ruimte voor een enthousiaste en creatieve collega. Je draait volledig mee met de organisatie en kan alle facetten meepikken die horen bij een multimedia bedrijf die, vanuit de werkzaamheden van Global Art Company, voornamelijk gericht is op muziek.

Werkzaamheden
– Het verrichten van productie- en redactiewerkzaamheden t.b.v. Global Art Company.
– Het maken, bewerken en publiceren van promotioneel foto-, video- en audiomateriaal

Profiel
– HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie, nieuwe media of marketing
– Interesse in en oog voor originele muziek en beeldende kunst
– Goede communicatieve- en contactuele vaardigheden
– Grote affiniteit met internet en sociale media
– Bij voorkeur ervaring met WordPress (CMS)
– Redactionele kwaliteiten
– Een teamwerker.

Iets meer over Global Art Company
We bieden een inspirerende omgeving voor mensen die hun creativiteit willen ontwikkelen, een idee hebben voor creatief project in het dorp, of die willen helpen bij de organisatie en uitvoering van een project.

Dus, wil jij meedoen?

Stuur jouw bericht naar Global Art Company

Halsemastraat 2
9977 SE Kloosterburen
0595-491654
06-54750288
info@globalartcompany.com