Projecten

Klaai
Klaai is een project opgezet in samenwerking met Arnold Veeman.
Arnold gaat tijdens dit project op onderzoek naar zijn achtergrond door middel van een reeks voorstellingen op locaties die belangrijk zijn geweest voor Arnold.

New European Jazz Collective
Na het eerdere project om de nummers van Tom Waits te vertolken door het New European Jazz Collective ontstond de gedachte om Arnold Veeman, Rob Spelberg en het NEJC te laten samenwerken. Dit is uitgevoerd door Arnold Veeman samen met deze internationale big band onder leiding van Rob Spelberg een tweetal concerten te laten verzorgen in de jazzclub B-flat in Berlijn.

Boggy
Het boggy-project is een project waarin Arnold en Madelon aan de kinderen in het dorp leren hoe je animaties maakt op de computer, die monteert en de muziek en sounddesign eronder zet.

Moordenaars
Moordenaars is een korte film opgezet in samenwerking met Annelotte Grezel.

New European Jazz Collective plays Tom Waits
Het NEJC maakt een album met werken van Tom Waits.

Kinderburen
Kinderburen is een film die is gemaakt in samenwerking met kinderen uit Kloosterburen. Een absurdistisch verhaal dat actuele thema’s aankaart betreffende kunst, cultuur en educatie beschreven vanuit het standpunt van kinderen. Het is een initiatief van beeldend kunstenares Maria Madelon van Velthoven en componist Arnold Veeman.