Kinderburen

Over de film
Kinderburen is een film die gemaakt zal worden door kinderen uit Kloosterburen. Een absurdistisch verhaal dat actuele thema’s aankaart, betreffende kunst, cultuur en educatie beschreven vannuit het standpunt van kinderen. Het is een initiatief van beeldend kunstenares Maria Madelon en componist Arnold Veeman. De film wordt geregisseerd door Marjan Sonke en, onder haar begeleiding en redactie, geschreven door de kinderen. Het streven is de film medio 2015 af te hebben. Het proces zal op onze Facebook pagina nauwkeurig worden gedocumenteerd.

De Trailer

Vragen?

Heb je vragen over de voortgang van de film? Stel ze gerust aan ons.
Dit kan per mail: kinderburen@gmail.com
Persoonlijk een vraag stellen kan ook, dit kan op dagen van de filmactiviteiten (zie agenda) na afloop van de activiteit.
Dit project is een initiatief van Global Art Company en loopt buiten de verantwoordelijkheid van basisschool Mandegoud.We hebben in beginsel medewerking gehad van de school doordat we makkelijk de kinderen konden benaderen. natuurlijk is school ook op de hoogte van dit project!

Toestemming van de ouders voor kinderen die acteren.
Dit is een officieel stukje waar we zorgvuldig mee om willen gaan. De film gaat 20 minuten duren en we willen de film ook inzenden naar festivals. We zijn er van overtuigd dat we met zijn alleen een prachtige film kunnen maken die heel veel mensen verrast.
We pakken alles zo officieel mogelijk aan. Daar hoort bij dat ouders/verzorgers akkoord gaan met het openbaar maken van de filmbeelden die gemaakt worden van hun acterende kinderen. Wij garanderen dat alle beelden met zorg en respect voor ieder kind worden gekozen.

Alle gelden die we door middel van sponsering, subsidies en /of prijzengeld binnen komen voor dit project zullen direct terug geinvesteerd worden in dit project of in toekomstige projecten voor en met kinderen uit de omgeving Kloosterburen.